На фестивалі «НЕБУ-ХАЙ» облаштують майданчик для немовлят

  • 26.05.2017, 14:10
  • Уляна Шпуляр
НебуХАЙ - фестиваль для всієї сім’ї і дружній до дітей, який буде з 26 до 28 травня у с. Березина. Тут облаштована дитяча зона, де можна слухати казки Сашка Лірника, бавитись у сіні і болоті, а також цікавою стане скелелазна піраміда для малят, каяки, SUPи, гірки та водні вправи.

Загалом таких зон на території фестивалю Простір музики і руху «Небу-ХАЙ!» буде близько 30-ти. Можна буде:  позмагатись  на скеледромі, побавитись у водний волейбол у басейні, повеслувати на каяках, стрибнути на велетенську подушку із 10-ти метрової висоти, а ще  покопати м’яча на слизькому полі, пограти  пейнтбол чи поборотись у багнюці.

«Наш фестиваль орієнтований на сімейний відпочинок,  і ми маємо подавати дітям гарний приклад і розважатись із дітьми.  Крім того, ми маємо ще й соціальну мету - увесь прибуток від продажу квитків ми скеруємо на  побудову соціальної спортивної школи у с. Березина. Саме тут місцевих хлопців і навчають водного поло на каяках», - розповідає  організатор фестивалю і  президент турклубу «Манівці» Тарас Білошицький.

Увечері усіх фестивальників  розважатимуть гурти OtVinta!, Мері, Piano, Joryj Kloc, BeetRooth, Vinni Grett Band, Holly Loud, Rock-H.

Довідка

Турклуб «Манівці» - це громадська організація, створена у 2003 році. Основна мета - це популяризація здорового способу життя, активного відпочинку, спорту та туризму. Щороку Клуб проводить близько 20 великих соціальних заходів, учасниками яких стають близько 4500 осіб.

Детальна інформація про Фестиваль на сайті nebuhay.org

Для усіх журналістів буде організовано виїзд на фестиваль у суботу, 27 травня.  Орієнтовний час виїзду - 10:00 (від Порохової вежі, і повернення орієнтовно о 15:00 год).

Транспортом туди і назад – забезпечують організатори (у випадку акредитації 5-ти і більше журналістів).

Акредитація – обов’язкова. Контакти: Вікторія Долик, тел. 0931265141.