Військові у Львові можуть безкоштовно отримати послуги масажу: як це працює (відео)

  • 16.05.2024, 15:06
  • Пресслужба ЛМР
Відтепер учасники бойових дій зможуть не лише безкоштовно займатися у фітнес-клубах міста, але й отримувати послуги масажу за такою ж системою. Відвідні зміни до Програми підтримки учасників бойових дій та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України Львівської міської територіальної громади внесли сьогодні на сесії міської ради.

фото ілюстративне

Місто готове відшкодувати оплату послуги масажу у розмірі 100% визначеним категоріям. Учасники Програми можуть використати 1 курс масажу на рік. Кількість сеансів масажу в одному курсі становить 10 відвідувань. Щоб скористатись цією послугою, потрібно прийти у реабілітаційні центри, де для учасників діятимуть спеціальні абонементи на курс масажу, частину яких покривають самі центри. Іншу частину оплачують безпосередньо учасники програми, а наступного місяця цю суму на їхні соціальні рахунки відшкодує управління спорту та молодіжної політики ЛМР. Важливо, що у програмі беруть участь медичні заклади реабілітаційні та оздоровчі центри, які мають ліцензію МОЗ.

Учасниками програми, які можуть отримувати відшкодування послуг реабілітаційних центрів є:

  • учасники бойових дій, які проживають на території Львівської міської територіальної громади.

  • учасники бойових дій, які проходять службу у військових частинах Львівської міської територіальної громади.

  • військовослужбовці та учасники бойових дій, які проходять реабілітацію на території Львівської міської територіальної громади.

  • учасники бойових дій Львівської міської територіальної громади, які стали особами з інвалідністю І-ІІІ групи внаслідок бойових дій.

Щоб стати учасником програми, потрібно:

  • Подати в управління спорту та молодіжної політики через ЦНАП такі документи:

1. Заяву встановленого взірця.

2. Копію всіх заповнених сторінок паспорта громадянина України.

3. Копію ідентифікаційного коду.

4. Підтверджувальні документи, що вони підпадають під визначення учасника даної Програми, які можуть отримати відшкодування на оплату послуг реабілітаційного центру.

  • Отримати підтвердження від управління спорту та молодіжної політики.

  • Обрати реабілітаційний центр, де пройти обов’язкову попередню консультацію, після якої можна отримувати послуги масажу.

Надіслати на електронну пошту управління спорту та молодіжної політики копії документів, які підтверджують отримання послуг (чек, квитанцію або випуску про оплату та реквізити соціального рахунку, відкритого у Львівській філії “Ощадбанку”).

відео Андрія Андруха для Львівської міської ради