Громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час внесення змін до детального плану території в районі вул. Стрийської – кільцевої дороги-проектованої вул. Вернадського у м. Львові.

  • Відділ громадського партнерства

Із 09 грудня 2016 року по 03 січня 2017 року триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час внесення змін до детального плану території в районі вул. Стрийської – кільцевої дороги-проектованої вул. Вернадського у м. Львові.

У проекті опрацьовано планувальне рішення щодо використання та забудови території, орієнтовною площею 4,7 га. Розрахунковий термін ДПТ- 10 років, в тому числі 1 черга : 3-7 років.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради,  розробником — ДП ДІМП «Містопроект».

16 грудня 2016 року відбудеться публічне представлення згаданої документації.

Місце проведення: актовий зал філософсько-богословського факультет у Українського католицького університету. Початок о 17.00.

Пропозиції просимо подавати до 03 січня 2017 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1. Відповідальний за організацію розгляду пропозицій — Файфурка О. С., тел. 032 297 57 63.

Довідка: згідно із Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції до проектів містобудівної документації на місцевому рівні мають право надавати:

повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

юридичні особи,об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею;

представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Опубліковано 08.12.2016р.

Додатки :

Довідник по громадських слуханнях у сфері містобудування 

Пояснювальна записка 

Схема функціонального зонування

Фрагмент генерального плану

Ескіз забудови з планом чевроних ліній

План існуючого використання території

Опорний план

Основне креслення з планом червоних ліній

Поперечні профілі вулиць